Известие

Collapse
No announcement yet.

чистачки за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• чистачки за 145

Здравейте колеги.Имам голям проблем с пустите му чистачки.Зимам нови - държат 1 седмица и айде пак съм за нови.Някой знае ли от каква друга кола мога да сложа чистачки без да правя сложни интервенции по колата (един приятел ми каза,че от Дедра май стават идеално на 145)?Моля за помощ!!

Първоначално публикувано от chernobila Покажи съобщение
    Здравейте колеги.Имам голям проблем с пустите му чистачки.Зимам нови - държат 1 седмица и айде пак съм за нови.Някой знае ли от каква друга кола мога да сложа чистачки без да правя сложни интервенции по колата (един приятел ми каза,че от Дедра май стават идеално на 145)?Моля за помощ!!
    Какви са пък тези нови чистачки които държат 1 седмица За колко пари си ги взел и от къде?
    Иначе има теми за чистачки, потърси малко. И да уточним - предполагам, че говориш за перата, а не за цялата чистачка?
    Last edited by ogi100; d.m.y г., 08:57. Основание: добавка
    Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Колега, аз си го реших този проблем по следният начин: смених раменете на чистачките с такива от Опел Астра(полицейската) и пера аеро-туин(безраменни) пак от такава кола. информативно ляво(шофиорско)-50 сантиметра, дясно(пасажерско)-45 сантиметра и заспа. също така стават и пера от Алфа 145-след фейслифта, Фиат Типо/Темпра.
      Успех!аз се "родих" след като ги смених пустите им чистачки. сега ще се пробвам да постна и 1-2 снимки как е станало при мен.
      Attached Files
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

ves_V8 колега задъжен съм тиутре ще купя 2 рамена (от полицейската Астра) и само ги заменям без да правя нищо друго по моторчето или другите рамена,нали така?!?И естествено нови пера де И още едно въпросче ... а за заднада измислил ли си нещо,че и нея да я сменя направо?

П.п. а колега като ги смени рамената проблеми при отварянето на капака имаш ли?или някакви други кусури?

КОЛЕГА МОЛЯТЕ ДАЙ ГОДИНА НА АСТРА-та ДА НЕ ОБЪРКАМ РАМЕНАТА
        Last edited by chernobila; d.m.y г., 21:53.

Comment

има писано по темата. най-добре стават и изглеждат от фиат браво/брава както и най-лесно се намират. стават и от типо,темпра и май пунто и от ланча дедра както и от алфа 145/146 след фейслифта т.е. след 97-ма. за задната стават от предните на автомобили с десен волан на принципа което пасне най-добре като дължина извивка и е със същите шлици.
          по моргите са по 5лв рамото.
          точка

Comment

ves_V8 колега задъжен съм тиутре ще купя 2 рамена (от полицейската Астра) и само ги заменям без да правя нищо друго по моторчето или другите рамена,нали така?!?И естествено нови пера де И още едно въпросче ... а за заднада измислил ли си нещо,че и нея да я сменя направо?

П.п. а колега като ги смени рамената проблеми при отварянето на капака имаш ли?или някакви други кусури?

КОЛЕГА МОЛЯТЕ ДАЙ ГОДИНА НА АСТРА-та ДА НЕ ОБЪРКАМ РАМЕНАТА
            "полицейската Астра" или както се нарича най-правилно "Опел Астра-G" е година 1999-2005--купето, респективно и чистачките са еднакви на всички от тази модификация. няма никакви проблеми с нищо. капака се отваря идеално, има достатъчно разстояние, рамената си пасват идеално. сваляш старите и слагаш тези без да правиш каквото и да било друго.
            колегата Колев също е прав, а и аз също бях споменал в моят пост, че можеш да си вземеш и от Фиат Типо/Темпра, Браво/Брава. Аз сложих от Опел защото тогава неможах да си намера от Типо. Пък и служебната ми кола е Опел Астра и имам възможност да си взема Опелови рамена, затова съм с такива. Откритието е мое че стават
            Сега нямам никакви ядове с чистачките, много по-комфортно е. Задната чистачка ми е ОК. С нея съм нямал проблеми и затова не съм я сменял. Оригиналната ми е

Comment

Благодаря за изчерпателните обяснения!Днес ще има смяна на рамена
              П.п:Ves_V8 и моята задна чистачка си чисти ОК ама ако мога да сложа друга с обикновенно рамо бих сложил ВЕДНАГА,4е ми писна от тия пластмасови рамена

Comment

Благодаря за изчерпателните обяснения!Днес ще има смяна на рамена
                П.п:Ves_V8 и моята задна чистачка си чисти ОК ама ако мога да сложа друга с обикновенно рамо бих сложил ВЕДНАГА,4е ми писна от тия пластмасови рамена
                Не я сменяй задната щом си чисти добре. ще стане естетически не красиво, а и там самото рамо е малко по-специфично. пък и то в крайна сметка предните се скапват доста по-бързо от задната. напиши после как си се справил с проблема и дали си доволен от промените

Comment

Ще ти напиша ЛС,че скоро няма да ги сменям паднат ли ми повечко пари зимам 2 рамена и чистачки

Comment

Working...
                  X